EN / FI / SV

Tarinamme

Hyppeis värdshus on entinen, vuonna 1906 rakennettu kyläkoulu. Läheisten kylien ja saarien, kuten Hyppeisten, Jerviksen, Hönsnäsin, Jungfruskärin ja Berghamnin lapset kävivät koulua täällä. Koulun toiminta lakkasi vuonna 1969. Sen jälkeen talossa on ollut erilaista toimintaa, muun muassa pienimuotoinen tekstiilitehdas ja käsityöläispaja. Talossa on myös asunut paikallisia vuokralla monen vuoden ajan.

Vuonna 2008 Houtskärin kunta päätti, että koulu remontoidaan ravintola- ja matkailukäyttöön. Ennen kuin me, Outi ja Sam, ostimme koulun, se olikin usean vuoden ajan kesäravintolana ja –hotellina. Silloisen yrittäjän toiminta lakkasi kesällä 2015 ja Paraisten kaupunki laittoi talon myyntiin keväällä 2017. Me olimme jo pitkään haaveilleet, että voisimme asua saaristossa ympäri vuoden. Hyppeis värdshusetin myötä sellainen mahdollisuus avautui. Niinpä jätimme ostotarjouksen ja nyt olemme onnellisia majatalon pitäjiä!

Samin isä oli kotoisin Houtskarista ja Sam on viettänyt kaikki lapsuuden kesänsä Houtskarissa. Sisämaan kasvatti Outi tuli ensimmäisen kerran saaristoon tutustuttuaan Samiin. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, sekä mieheen että saaristoon.

Houtskarilla, saaristolla ja sen ihmisillä on suuri paikka sydämissämme. Olemme suunnattoman iloisia, että voimme olla mukana edistämässä saariston matkailua ja elinkeinoa. Haluamme tarjota sekä kotimaan että ulkomaan matkailijoille viihtyisän pysähdyspaikan kauniissa saaristossamme ja Hyppeis värdshusetissa. Samoin haluamme hemmotella paikallisia, veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita hyvällä, lähellä tuotetuista raaka-aineista tehdyllä ruualla.

Sydämellisesti tervetuloa Hyppeis värdshusetiin!

Outi ja Sam

outi@hotelhyppeis.fi
Puh. 040 175 7538

Hotellimme tarina

Perhehotellimme Hyppeis Värdshus sijaitsee Turun saaristossa kauniissa ja rauhallisessa Hyppeisten kylässä.

Lue lisää >>>

Kahvila ja ravintola

Käytämme tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita aina kun se on mahdollista.

Lue lisää >>>

Huoneemme

Jokainen huoneemme on sisustettu yksilöllisesti vanhaa kunnioittaen, mutta modernein mukavuuksin.

Lue lisää >>>

Elämykset

Hyppeinen ympäristöineen tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin luontoelämyksiin. Tai vaan oleskeluun.

Lue lisää >>>

Vuodenajat saaristossa

Talvinen saaristo yllättää erilaisuudellaan. Pimeys, hiljaisuus, luonnon kauneus, tervetuloa meille talvellakin!

Lue lisää >>>

Juhlat ja yrityspalvelut

Meillä voit järjestää juhlia, yrityksen koulutus- ja virkistyspäiviä tai yöpyä työmatkalla ympäri vuoden.

Lue lisää >>>

Copyright © 2017 Hyppeis Värdshus | Designed & Developed by Hanko Visuals Oy Ab